Communiceren en informeren via teksten, daar help ik je graag bij.

Schrijven is communiceren. Communiceren is onlosmakelijk verbonden met leven en werken.

Een krachtige tekst kan ongelofelijk boeien. Goed luisteren naar wat wel en juist ook niet gezegd wordt, levert de mooiste teksten op. Jezelf en anderen verwonderen met de kracht van taal en tekst, daar word ik blij van!

LEES MEER

NEEM CONTACT OP

Ellen

Een open boek met oprechte interesse in een ander en diens drijfveren, dat ben ik. Authenticiteit vind ik belangrijk en dat drijft mij dan ook: “What you see is what you get”.

De ogenschijnlijk tegenstrijdige kwaliteiten in mijn karakter, brachten in mijn leven een heuse zoektocht naar mezelf met zich mee. Inmiddels is daarin gelukkig een fijne balans  ontstaan. Van nature ben ik doortastend, scherp en analytisch, nu weet ik dat te combineren met mijn sterk ontwikkelde empathie en mijn transparante manier van communiceren.

Begin 2003 begon mijn carrière in de advocatuur. Zo heb ik veel complexe situaties voorbij zien komen en veel mensen gesproken en advies gegeven. Die situaties bekeek ik in de regel nooit strikt juridisch.  Mijn leven heeft zich dan ook altijd gekenmerkt door mijn interesse in de mens achter de situatie en het verhaal en de dromen achter de mens. Schrijven past daar perfect bij.

Door de jaren heen werd ik steeds vaker gevraagd om teksten te schrijven. De soort teksten waren divers. Het ging zowel om commerciële teksten als om meer persoonlijke teksten en speeches. In 2023 koos ik ervoor om dit concreter uit te bouwen en hierin zichtbaarder te worden. Zo ontstond “Ellen schrijft voor jou” met een volledig eigen branding. Uiteraard volg ik geregeld cursussen om mijn schrijfstijl en kennis van copywriting te blijven optimaliseren.

Schrijft voor jou

Schrijven is communiceren. Communiceren is onlosmakelijk verbonden met leven en werken.

Een krachtige tekst kan ongelofelijk boeien. Goed luisteren naar wat wel en juist ook niet gezegd wordt, levert de mooiste teksten op. Jezelf en anderen verwonderen met de kracht van taal en tekst, daar word ik blij van!

Authentieke teksten die raken,
boeiende teksten die een verhaal vertellen,
creatieve teksten die op de lachspieren werken,
heldere teksten die informeren,
inspirerende teksten die motiveren en activeren,
oprechte teksten die iemand laten sprankelen,
overtuigende teksten die verkopen,

deze teksten schrijf ik voor je. Als kers op de taart zijn deze teksten gemakkelijk leesbaar en eenvoudig voor te dragen.

BEKIJK DIENSTEN

Ervaringen en links

“Bij het afscheid van mijn moeder wilde ik graag zelf een afscheidsrede voorlezen. Een soort brief aan mijn moeder. Maar ik vond het moeilijk om iets op papier te zetten. Ellen heeft mij heel goed geholpen. Ze luisterde naar me en begreep mij. Ze heeft mijn gedachten verwoord en maakte er een mooi geheel van. Dankzij Ellen heb ik een mooie brief kunnen voorlezen. Dankjewel (er hoort een hartje bij in de oorspronkelijke versie)”

Sandra
Ellen_icoon_lichtpaars-wit_RGB.svg
“Ellen heeft mij in 2023 geïnterviewd voor een artikel in een zakenvrouwenmagazine. Ellen was goed voorbereid, stelde de juiste vragen en wist ook hoe ze een sfeer van vertrouwen en openheid moest creëren. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Dit interview heeft zij omgezet naar een pakkend artikel. Zij heeft uit het interview van een uur precies de juiste punten weten te halen en ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat.” 

Mandy
Ellen_icoon_lichtpaars-wit_RGB.svg

Ellen schrijft voor jou

Home   •   Teksten, content & communicatie   •   Juridisch advies   •   Contact