Over Install Q.H.

Over Install H.Q.

Wie zijn wij?

Install Q.H. is een jonge onderneming dat is begonnen met het installeren van zonnestroominstallaties voor bedrijven bij particulieren. Doordat er veel kennis en ervaring op is gedaan, wilt Install Q.H. haar expertise direct overbrengen op de particulieren markt. Jong en oud is hierbij bij elkaar gekomen om dit te kunnen gaan realiseren.


Klant staat centraal

Een zonnestroominstallatie kopen is rendabel en goed voor de waarde van je woning, maar wat koop je eigenlijk? Install Q.H. vindt het belangrijk dat de aanschaf van zonnepanelen en een omvormer goed en vooral veilig gebeurt. Het advies over de perfecte zonnestroominstallatie met hierin vooral de eisen van de klant. Niet alleen voor, maar ook na dat de zonnestroomsysteem is opgeleverd, staan we voor u klaar. Van het aanmelden bij energieleveren.nl van uw zonnepanelen tot de teruggave van de BTW, wordt allemaal voor u gedaan. Maatwerk voor de klant staat dus echt centraal!

Snel een offerte ontvangen?

Vul hier uw gegevens in!Missie & visie

Missie Install Q.H.

Onze missie is om voor alle bewoners in Nederland het mogelijk te maken om duurzamer te kunnen gaan leven en een schonere milieu te krijgen voor zowel de huidige als de toekomstige generatie.


Visie Install Q.H.

Doordat er veel keuze is in soorten zonnepanelen en omvormers, streeft Install Q.H. er naar met doormiddel van expertise, maatwerk en persoonlijke service het aanschaffen makkelijk en overzichtelijk te maken. Door het geven van advies en luisteren naar wat de klant wilt, streven wij naar het meest rendabele en mooie zonnestroominstallatie voor nu en in de toekomst.


NEEM CONTACT OP