MET MEER
WINST
ONDERNEMEN

Stemda helpt jouw onderneming groeien door te focussen op de bottom-line

DIENSTEN, DE REIS VAN JOUW SUCCES!


Waarom slagen sommige ondernemers? En wat doen de succesvolle ondernemers. Met de reis van jouw succes kun jij jouw route gaan bepalen naar jouw succes als ondernemer maar ook als mens.


De reis naar jouw succes is een voortdurende reis. Een goede voorbereiding geeft meer zekerheid tot het behalen van de uiteindelijke bestemming. Maar wat is dat: jouw succes? Het is meer dan alleen veel winst maken met en voor jouw onderneming. Het wiel van jouw succes kent meerdere vlakken. Om het succes te bereiken is het nodig om te weten hoe dit succes eruit ziet. Dan pas kun je de route bepalen en zorgen dat jouw omgeving jou helpt om het succes te bereiken. Een mooie verkenning die in een bijzondere setting wordt gegeven. Samen met andere ondernemers gaan we de bestemming en de route bepalen.

Nadat we jouw wiel van succes hebben ingevuld kijken we naar de omgeving. Hoe gaan we om met zaken als digitale transformatie, disruptie, millenials, duurzaamheid, wendbaarheid e.d. die we tegen komen bij het realiseren van ons succes. Wat vraagt dat van jouw focus, leiderschap en het creëren van vertrouwen en betrokkenheid van jouw (eventuele) medewerkers, klanten, partners, leveranciers, jezelf en je gezin.

Met een groep ondernemers 2 dagen (5 dagdelen) intensief bezig zijn met jouw succes en onderneming en de toekomst hiervan. Daarnaast geeft de Masterclass een uitbreiding op jouw netwerk, kennis, ervaringen en prikkels die jouw grenzen verleggen.

NEEM NU CONTACT OP

WERKWIJZE

Duwen

Stemda bepaalt met jou de stip op de horizon die je als ondernemer als individu wilt bereiken. En tegelijkertijd bepalen we de stip op de horizon voor je onderneming. We houden je een spiegel voor zodat je zelf inziet welke keuzes je gaat maken. Wat ga je doen, wat ga je niet meer doen en waarmee ga je stoppen. Scherpe keuzes zorgen voor de focus die nodig is om je ambities waar te maken en dichtbij die stip op de horizon te komen. Zo duwen we jou en je bedrijf de goede kant. Stemda brengt en houdt je in beweging op weg naar succes.

NEEM CONTACT OP

Helpen

Met onze eigen rijke ervaring als ondernemer fungeert Stemda als mentor voor je. Een inzicht, een aanwijzing van een mentor aks bron van inspiratie kan hèt verschil in je persoonlijke groei als ondernemer en dat van je onderneming. We weten wat je doormaakt. We hebben het zelf meegemaakt. Stemda staat als raadgever naast je, is een sparringspartner die je uitdaagt, ondersteunt, inspireert en inzicht biedt.

Zo geven we je concrete handvatten om bijvoorbeeld die strategische keuzes te maken. Of om je marketing- en verkoopfunnel aan te vullen met de klanten met je wilt samenwerken. Zo verbeteren we de kwaliteit van jouw omzet. En we helpen we je om de omzet om te zetten in meer cash en winst.

NEEM CONTACT OP

Vormen

Met regelmatig organiseert Stemda verschillende leergangen en 1-daagse trainingen. De leergang “Met meer winst ondernemen” is voor ondernemers die hun bedrijf naar de volgende fase van groei willen brengen. Of voor ondernemers die hard werken in hun bedrijf maar veel meer aan hun bedrijf willen werken omdat ze zoek naar nieuwe verdienmodellen of waardeproposities. Met de opgedane kennis uit de leergang van bedrijfsvoering en cash management laat je jouw bedrijf floreren. Je bouwt aan een robuust bedrijf met ondernemerskracht en veerkracht. Samen met Stemda stel je een winstgevend business plan waarmee je onmiddellijk aan de slag gaat. Deelnemers ontdekken met en van elkaar wat hun succes bepaalt en hoe ze de voorwaarden kunnen creëren om dit succes uit te bouwen.

NEEM CONTACT OP

Interesse? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden

   
   
   


STEMDA CONSULTANCY
Home
Diensten
Over Stemda
Voor wie
Kennis delen
Contact